Volg ons op Facebook

Over ons

Schadenet Van Mossel biedt meer dan u verwacht!

De Van Mossel Autoschade Groep is aangesloten bij Schadenet en onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep. Met 14 schadevestigingen verspreid in Nederland bieden wij u graag meer dan u verwacht!

Onze missie

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Onze visie

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we onder andere door:

  • investering in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening;
  • scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging;
  • zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

Van Mossel biedt meer dan u verwacht

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Graag tot ziens!

Routebeschrijving

Vanuit Eindhoven
Neem de A2 richting Maastricht en sla af bij afslag Nederweert/Weert (afslag 39). Ga na afrit rechtsaf richting Weert en na 1,5 kilometer linksaf de Ringbaan Oost op. Neem na 350 meter de derde afslag op de rotonde de Edisonlaan op. Na 400 meter bent u gearriveerd.

Vanuit Maastricht
Neem de A2 richting Eindhoven en sla af bij afslag Nederweert (afslag 39). Ga na afrit linksaf richting Weert. Volg daarna de route zoals hierboven vanuit Weert beschreven.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0495-584586