Volg ons op Facebook

Schadenet Van Mossel biedt meer dan u verwacht!

De Van Mossel Autoschade Groep is aangesloten bij Schadenet en onderdeel van de Van Mossel Automotive Groep. Met 14 schadevestigingen verspreid in Nederland bieden wij u graag meer dan u verwacht!

Onze missie

De Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met maar liefst 65 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie. Wij zien het als missie om onze belofte ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ ook voor u waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes.

Onze visie

Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klanttevredenheid. Dit bereiken we onder andere door:

  • investering in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening;
  • scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging;
  • zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De Van Mossel Automotive Groep is ISO 9001 gecertificeerd en heeft het certificaat Erkend Duurzaam Plus inclusief EED Module in bezit. Hiermee voldoen we aan de wettelijke kwaliteitseisen die worden gesteld aan onze producten en diensten. Om onze klanttevredenheid echter op een nog hoger niveau te krijgen, biedt Van Mossel Automotive Groep meer dan u verwacht. Belanghebbenden krijgen bij ons dan ook op transparante wijze inzicht in de effecten van onze bedrijfsvoering op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

CO2-reductie

Duurzaam ondernemen heeft letterlijk de toekomst. Bij de Van Mossel Automotive Groep zijn dan ook de drie belangrijkste begrippen van CO2-reductie verankerd in onze bedrijfsvoering, te weten; Bewustwording – Reduceren – Compenseren.

Van Mossel biedt meer dan u verwacht

Onze medewerkers zijn trots op ons bedrijf en dragen dat elke dag uit door professioneel gastheerschap. Kom een keer langs, zodat wij ook uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Graag tot ziens!

Routebeschrijving

Vanuit Ring Rotterdam

Volg op de A15 havens de borden 2000 – 2500. U neemt afslag Charlois (afritnr. 19) en blijf de aanwijzingen Charlois volgen tot u onder twee viaducten door rijdt. Na deze viaducten gaat u bij de verkeerslichten linksaf, de Jan Olieslagersweg op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Albert Plesmanweg op. Voor de Citroendealer gaat u linksaf en na ongeveer 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Vanuit Rotterdam Centrum/ Erasmusbrug

Wanneer u van de brug af rijdt blijft u rechtdoor rijden over de Posthumalaan. Bij het derde verkeerslicht gaat u rechtsaf (Maassilo) de Brielselaan op. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor de Doklaan op. Vervolg deze weg tot u op een groot kruispunt komt en op dit kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de Citroendealer gaat u rechtsaf en na 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Vanuit Rotterdam Centrum/ Maastunnel

Vanuit de tunnel houdt u links aan en bij de verkeerslichten gaat u links. Bij de volgende verkeerslichten gaat u links, de Doklaan op. Vervolg deze weg tot u op een groot kruispunt komt en op dit kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de Citroendealer gaat u rechtsaf en na 500 meter ziet u Schadenet Van Mossel Rotterdam aan uw rechterkant liggen.

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 010-4295211